Oo Las Palmas :)

Las Palmas 2024.pdf

Tervetuloa Gran Canarialle sekatekniikkamaalauksen intensiivikursseilleni 29.2.-10.3.2024, 7.-16.11.2024 sekä 19.-28.11.2024. Lähde kanssani nauttimaan väristä ja valosta subtropiikkiin ilmastoon! Saarella on runsaasti pittoreskeja aiheita vuorilla, satamissa, erilaisilla kaupunkialueilla, kylissä ja rannoilla. Osallistujille on tarjolla 5 erillistä huonetta suurella parivuoteella hulppeassa huoneistossa. Alla linkki josta näkyy tilat. Kohde sijaitsee Las Palmasin vanhassa kaupungissa, Veguetassa, joka on viehättävä UNESCOn World Heritage Site- listattu alue. www.theboutiquerooms.com Kohteessa on yhteiskeittiö, jossa voi itse valmistaa aamupalan tai halutessaan ruuankin. Välittömässä läheisyydessä on myös monia hyviä kahvi- ja ruokapaikkoja. Hinnat ovat suhteellisen edullisia Suomen hintatasoon verrattuna.

Työskentelemme kurssiaikana paitsi majoitusrakennuksessamme, myös valitsemissamme kohteissa ulkona, kahviloissa, rannalla, kaduilla jne. Teemme lehtiön kokoisia töitä matkapäiväkirjan omaisesti ja työstämme niitä valmiiksi teoksiksi. Välineinä akvarelli, erilaiset kynät ja liidut, sekä akryyli medium. Tarkemmat ohjeet välineistä saat ennen kurssia kurssikirjeessä. Jokainen osallistuja varaa ja maksaa lentonsa itse. Katselin ennakkoon suoria lentoja Gran Canarialle ja hinnaksi tuli noin 500-600 € meno-paluu (lentoja varataan nyt vilkkaasti, mutta myös perutaan, vinkkinä: esim. Aurinkomatkojen kautta voi äkkilähtönäkin saada tosi edullisesti pelkät lennot varattua, heillä Finnairin lennoilla niin isot kiintiöt). Lentokentältä pääsee kohteeseen bussilla tai taksilla (taksi noin 30€ tai tilataksi noin 40€). Myös mahdollisille retkille menemme julkisilla tai kustannukset jakaen esim. takseilla tai pikkubussilla.

Kurssille voi osallistua kätevästi myös jos valmiiksi Las Palmasissa talvehtivat henkilöt tai talon täyttyessä ihan vieressä on mukavia paikkoja. Casa Oasis toimii tukikohtanamme, jonne voi päivän päätteeksi jättää tavarat. Opetus aloitetaan useimpina päivinä kokoontumalla siellä katsomaan alustusta uuteen tehtävään, ohjaajan demoa uusista tekniikoista ja edellisen päivän töitä.

Ilmoittautukaa siis mulle sp seijasainio.fi@gmail.com (kuittaan viestit vastaanotetuiksi, jos kysyttävää voit laittaa myös tekstarin tai soittaa 0400 572 179. Jos opetan, en vastaa, mutta palaan asiaan vapauduttuani.) Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, niin pääsemme varaamaan lentoja. Teen osallistujista yhteenvedon ja perustan Whatsapp -ryhmän, jossa voimme jakaa ajantasaista tietoa ennen matkaa ja viestiä matkan aikana. Liitä siis ilmoittautumiseesi myös puhelinnumerosi, josta sinut tavoittaa ja tallenna itsellesi minun nimeni ja numeroni, jotta ryhmän perustaminen onnistuu. Opetuksesta maksetaan suoraan minulle ja sitä on yhteensä 35 tuntia jaksottuneena kurssipäiville ja retkeen saaren muihin osiin. Opetuksen osuus on 300 €/ hlö, josta puolet maksetaan ennakkomaksuna kurssin vahvistumisen yhteydessä. Ennakkomaksua ei palauteta. Mikäli näille kursseille ei tule riittävästi osallistujia, ennakkomasua ei peritä. Lähetän etukäteen kurssikirjeen jossa suositus välineistä ja voimme osan ostaa sieltä taiteilijatarvikeliikkeestä. Hintataso on siellä vähän edullisempi. Ruoka ja juoma siellä on todella edullista, eli suuria päiväkustannuksia ei tule ellei innostu shoppailuun =) Oasis talo kokonainen talo, jossa neljä maakuuhuonetta parisänkyineen, parivuodesohva, jaettavat viisi kylpyhuonetta ja keittiö, suuret oleskelutilat ja kattoterassi. Casa Oasis kätkee kattoterassilleen myös 7:n hengen jacuzzin ja yksityisbaari on maksimaalisen viihtyisä viides makuuhuone.

Linkistä näet tilat tarkemmin, ohessa pienet kuvat ja hinnat eri huoneista. MH1 (495€) ja MH2 (495€) sis kph:n, MH3 (484€), MH4 (484€) ja Baari mh (462€) jakavat kph:n. Baarin yhteydessä myös oma wc ja kattoterassilla yksi jaettava kph. Mikäli haluat majoittua pidemmän ajan kuin kurssi kestää, pitää asiasta sopia majoittajan kanssa erikseen. Ilmoita osallistumisestasi mahdollisimman pian, Seija